Beach Festival belooft vuurwerk in Nieuwpoort en op je radio

Say what you want, maar met hitmachines als Mika en Texas, Zweedse popdiva Zara Larsson en discolegende Billy Ocean presenteert Nostalgie dit weekend een dijk van een zomerfestival. De dijk, of liever het Maritiem Park aan de jachthaven van Nieuwpoort vormt het idyllische decor voor het Beach Festival, dat voor het eerst uitbreidt naar twee volledige festivaldagen. Tussen de acts op het hoofdpodium is er de Nostalgie Second Stage, waar Tony Talboom Let’s Dance-dj-sets draait.

Met een brede programmatie (met onder meer ook Noordkaap, Arsenal en Suzan & Freek op het podium) weerspiegelt de affiche waarvoor Nostalgie staat: een feelgood zender die alle leeftijden weet te verbinden.

Luisteraars die niet in Nieuwpoort geraken, kunnen het festival op de voet volgen. Zowel vrijdag als zaterdag brengt Nostalgie “Beach Festival Radio” van 07u tot middernacht vanop het festivalterrein: live fragmenten, interviews met artiesten en sfeerreportages ter plaatse. Op zondagochtend hoor je op Nostalgie nog een “Morning After”-show.

Tickets, timings en alle praktische info op www.beachfestival.be


Niet voor publicatie

  • Voor meer informatie, beeldmateriaal of interviews: contacteer Station Manager Jo Nachtergaele
  • De foto's uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.nostalgie.eu

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Play Nostalgie - Pressroom

Play Nostalgie en Nostalgie+ zijn radiomerken van de NV Vlaanderen één, met Mediahuis, Play Media en Nostalgie SA als aandeelhouders. Onze studio's en redacties zijn gevestigd in 2050 Antwerpen, Katwilgweg 2. Play Nostalgie is lid van de Beroepsvereniging Journalistiek. De commercialisering gebeurt door Var voor nationale radiocampagnes en een eigen sales team voor regionale reclame en creatieve partnerships. Meer over onze programmatie en projecten op https://playnostalgie.be/

Contact