Bij Play Nostalgie weerklinken de Love Beats

Wat doet jouw hart sneller slaan? Bij Play Nostalgie kennen we het antwoord: hartverwarmend goede muziek! Nu Valentijn aan de deur klopt, stellen we een nieuw digitaal kanaal voor: LOVE BEATS wordt vandaag door Leen & Michaël gelanceerd in hun avondshow tussen 16.00 en 19.00u. Romantische zielen mogen zich de klok rond verwachten aan de allerbeste classics waarin de liefde wordt bezongen. Te beluisteren via de app, op playnostalgie.be en de radioplayer.

Op Valentijnsdag, woensdag 14/2, verwennen we de luisteraars van Play Nostalgie met een extra portie liefde. Doorheen de dag weerklinkt in tal van programma’s een ‘Love Beats’-alert. Wie dan een hartje stuurt via de app, maakt kans op een romantisch verblijf voor twee in het Golden Lakes Hotel aan de meren van Eau d’Heure.

Love Is All Around? Play Nostalgie!


Niet voor publicatie

  • Voor meer informatie, beeldmateriaal of interviews: contacteer Station Manager Jo Nachtergaele
  • De foto's uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.playnostalgie.be

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Play Nostalgie - Pressroom

Play Nostalgie en Nostalgie+ zijn radiomerken van de NV Vlaanderen één, met Mediahuis, Play Media en Nostalgie SA als aandeelhouders. Onze studio's en redacties zijn gevestigd in 2050 Antwerpen, Katwilgweg 2. Play Nostalgie is lid van de Beroepsvereniging Journalistiek. De commercialisering gebeurt door Var voor nationale radiocampagnes en een eigen sales team voor regionale reclame en creatieve partnerships. Meer over onze programmatie en projecten op https://playnostalgie.be/

Contact