DAG 1 VAN HET BEACH FESTIVAL: BLIJE MENSEN, GEWELDIGE ARTIESTEN … EN EEN STRALENDE ZON 😊

Een zonovergoten knallende start voor het Beach Festival vandaag. Zo’n 7500 festivalgangers genoten in Nieuwpoort van de zon, de gemoedelijke sfeer… én van fantastische optredens. Al vroeg in de namiddag kregen Suzan & Freek alle handen in de lucht. Arsenal maakte zijn reputatie van ijzersterke live band helemaal waar. Bij Zara Larsson ging heel het Maritiem Park aan het dansen en bij Texas… Say What You Want…maar een betere afsluiter van dag 1 hadden we niet kunnen dromen.

En nu? The Party has just begun! Iedereen welkom in Nieuwpoort voor dag 2 met o.a. Billy Ocean, Noordkaap, Starsailor en Mika!

Kan je er niet bij zijn? Nostalgie brengt de hele dag het festival bij je thuis met Beach Festival Radio!

 


Niet voor publicatie

  • Voor meer informatie, beeldmateriaal of interviews: contacteer Station Manager Jo Nachtergaele
  • De foto's uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.nostalgie.eu

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Play Nostalgie - Pressroom

Play Nostalgie en Nostalgie+ zijn radiomerken van de NV Vlaanderen één, met Mediahuis, Play Media en Nostalgie SA als aandeelhouders. Onze studio's en redacties zijn gevestigd in 2050 Antwerpen, Katwilgweg 2. Play Nostalgie is lid van de Beroepsvereniging Journalistiek. De commercialisering gebeurt door Var voor nationale radiocampagnes en een eigen sales team voor regionale reclame en creatieve partnerships. Meer over onze programmatie en projecten op https://playnostalgie.be/

Neem contact op met