Johan Henneman start bij Nostalgie+ met dagelijkse liveshow

Nu vrijdag start Johan Henneman met That’s The Way, zijn nieuwe live-show op Nostalgie+. Hij schrijft daarmee een nieuw hoofdstuk in zijn indrukwekkende carrière van inmiddels 43 jaar radio maken. Johan maakt in zijn dagelijkse avondspits-show plaats voor een iconisch album uit de popgeschiedenis, brengt hij actua, weer en verkeer en last hij enkele interactieve momenten. In The Wonder Years hengelt hij bij luisteraars naar straffe jeugdherinneringen, in Forget Me Nots naar die ene iconische, vergeten popparel die iedereen zou moeten kennen. Elke weekdag, tussen 16.00 en 19.00u! 

Hoe pakt Johan zijn avondshow aan, wat vindt hij van het nieuwe Nostalgie+ (en van zusterzender Play Nostalgie, die deze week van start ging) en hoe ziet hij de toekomst van radio? Vraag het hem gerust, tijdens een (telefonisch) interview.


Niet voor publicatie

  • Voor meer informatie, beeldmateriaal of interviews: contacteer Station Manager Jo Nachtergaele
  • De foto's uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.playnostalgie.be
  • Meer informatie over Nostalgie+ via www.nostalgie.plus

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Play Nostalgie - Pressroom

Play Nostalgie en Nostalgie+ zijn radiomerken van de NV Vlaanderen één, met Mediahuis, Play Media en Nostalgie SA als aandeelhouders. Onze studio's en redacties zijn gevestigd in 2050 Antwerpen, Katwilgweg 2. Play Nostalgie is lid van de Beroepsvereniging Journalistiek. De commercialisering gebeurt door Var voor nationale radiocampagnes en een eigen sales team voor regionale reclame en creatieve partnerships. Meer over onze programmatie en projecten op https://playnostalgie.be/

Contact