Met je reiskoffer naar de radio... We ❤️ Holidays! Nostalgie en Sunweb geven vanmiddag nog last minute vakanties weg

De hele week al stuurden Astrid en Larissa vanuit de Ochtendshow collega DJ Ken Siereveld op pad om last minute vakanties weg te geven. Zopas nog stopte ons We ❤️ Holidays busje voor de deur van Brigitte in Kuringen. Zij stapt binnen een paar uur het vliegtuig op samen met haar man richting Bodrum in Turkije. De Nostalgie luisteraars kregen vanmorgen nog een verrassing van formaat: al wie vanmiddag met zijn of haar koffer naar Nostalgie komt, maakt kans op één van de drie extra vakanties die Bjorn en Michael vanavond weggeven in de Avondspits. We ❤️ Holidays!

Inchecken kan vanaf 15u30 bij Nostalgie in de gebouwen van Mediahuis Antwerpen aan de Katwilgweg 2 op Linkeroever. Wat breng je mee? Een koffer, goesting om het last minute spel te spelen én de flexibiliteit om een paar uur later al op Sunweb Holiday te vertrekken. Vanmiddag geven we nog drie all inclusive reizen voor twee personen weg naar Egypte, Griekenland en Tunesië. WE LOVE HOLIDAYS!

Deze duo's vertrokken de afgelopen dagen al op vakantie:

Maandag

Als eerste duo verraste vliegende reporter Ken de 23 jarige Lisa en haar mama. Lisa kon nog nooit alleen met haar mama op reis gaan en daarom waagde ze haar kans. Het is gelukt en ze stapten dinsdag op het vliegtuig naar Lanzarote, van waar ze ons al een kaartje en toffe foto’s stuurden.

Dinsdag

Sylvie uit Lokeren heeft een zoon van 18, Leandro. Hoe krijg ik die nu nog eens mee op reis, dacht ze. Door een last minute van Sunweb te winnen natuurlijk! Zij vertrokken woensdag naar Kreta, waar ze genieten van zon, zwembad én misschien een beetje fitness voor Leandro.

Woensdag

Het busje trok naar Brussel op woensdag! Vliegende reporter Ken moest zijn best doen om door Anderlecht te rijden om daar Elias te verrassen met een last minute naar Turkije. De bel was moeilijk te vinden maar Elias had op de radio gehoord dat Ken op de deur stond te kloppen en riep “We Love Holidays” op het juiste moment. Hij vertrok donderdag met zijn beste vriendin Katrien naar Antalya!

Donderdag

Een extra grote verrassing op donderdag! Margot schreef haar ouders in, omdat die een reisje samen wel konden gebruiken na een zwaar jaar. Dat ze niet mee kon was niet erg: “Ik zal wel genieten van alleen thuis blijven”, maar dat was buiten Serge van Sunweb gerekend. Die vertelde dat Margot gewoon mee mag naar Tenerife in Spanje! De familie vertrekt dus met 3 en gaat genieten van quality family time.

Vrijdag

Brigitte uit Kuringen had niets over haar inschrijving vertelt aan haar man, ze had alleen een briefje aan de deur gehangen met daarop “We Love Holidays”. Zo zou ze het zeker niet vergeten te roepen aan de deur. En daar stond onze reporter Ken met een enveloppe met daarin een trip naar Bodrum in Turkije! Brigitte moest nog even de rommelmarkt annuleren waar ze zaterdag naartoe zou gaan, want dan zit ze op het vliegtuig. Samen met haar man gaat ze hun 39ste huwelijksverjaardag vieren.

Straks komen er nog drie winnaars bij. Wie dat zijn hoor je tussen 18u30 en 19u bij Bjorn en Michael op Nostalgie!


Niet voor publicatie

  • Voor meer informatie, beeldmateriaal of interviews: contacteer Station Manager Jo Nachtergaele
  • De foto's uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.nostalgie.eu

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Play Nostalgie - Pressroom

Play Nostalgie en Nostalgie+ zijn radiomerken van de NV Vlaanderen één, met Mediahuis, Play Media en Nostalgie SA als aandeelhouders. Onze studio's en redacties zijn gevestigd in 2050 Antwerpen, Katwilgweg 2. Play Nostalgie is lid van de Beroepsvereniging Journalistiek. De commercialisering gebeurt door Var voor nationale radiocampagnes en een eigen sales team voor regionale reclame en creatieve partnerships. Meer over onze programmatie en projecten op https://playnostalgie.be/

Contact