Nieuwe gezichten en weekendprogramma's bij Nostalgie

Na de paasvakantie introduceert Nostalgie nieuwe talenten én een aangepast programmaschema voor zaterdag en zondag. Ook in de ochtendshow op maandag ontdekken de luisteraars een nieuw gezicht.. euh gedicht!

Vanaf 22 en 23 april komen twee nieuwe multitalenten het DJ-team van Nostalgie versterken. Op zaterdag én zondag presenteert Ken Siereveld van 16u tot 19u een avondspits op het ritme van je weekend: “Ken You Feel It?”. Zondagavond vanaf 19u kan je daten met Fleur Brusselmans in het speelse “Flirten met Fleur”. En Tony Talboom steekt de lont aan het vuur in je zaterdagavond met zijn nieuwe show “Let’s Dance!”. Overdag hoor je van 10u tot 16u zowel op zaterdag als zondag het beste uit de TOP 3000 in “Simply The Best Weekend”.

KEN YOU FEEL IT?

Wat is er heerlijker dan de onvoorspelbaarheid van een zaterdag- of zondagnamiddag? Lekker chill genieten van de vrije tijd of boordevol plannen voor de zaterdag- of zondagavond? Nostalgie's jongste DJ, Ken Siereveld, brengt je op temperatuur. Met Pleasure-Playback-of-Party muziek, Oh Oh Pechvogels en Yeah Yeah Weekendtrofeeën, de 60 seconden quiz en heel veel goede muziek. Zin in een stevige portie weekendgevoel? Luister dan naar "Ken You Feel It?".

Ken Siereveld is 28, woont in Rumst en komt over van NRJ waar hij NRJ Get Up presenteerde.

Ken Siereveld
Ken Siereveld

FLIRTEN MET FLEUR

Een eigentijdse, speelse en verrassende datingshow met veel muziek en schwung. Verwacht gerust het onverwachte in “Flirten met Fleur”. Met elke week een bekende centrale gast op date, met de juiste openingszinnen, dating bloopers en heel wat oprechte aandacht voor alles wat met liefde en relaties te maken heeft. “Pour un flirt” moet je bij Fleur Brusselmans zijn.

Fleur Brusselmans is 39 en mama van Mollie en Pepper. Fleur woont in Mechelen, is ook actrice, zangeres, receptioniste in The Greatest Dancer en casting director bij tv-productiehuis Fremantle.

Fleur Brusselmans
Fleur Brusselmans

LET'S DANCE!

Radio als compagnon om uit te gaan? Vergeet die stress van het playlist samenstellen en laat je verrassen door de zaterdagavond vibes van Nostalgie. Of je nu uitgaat of gezellig thuis blijft… DJ Tony Talboom brengt je in de sfeer.

Tony Talboom is 56 maar voelt zich 26, woont in Antwerpen en presenteert sinds 2017 bij Nostalgie.

Tony Talboom
Tony Talboom

HET NIEUWE WEEKEND BIJ NOSTALGIE VANAF 22 APRIL

Vrij 19:00 – 22:00 | Viva Vinyl

Zat 07:00 – 10:00 | Seb in de Ochtend

Zat 10:00 – 16:00 | Simply The Best Weekend

Zat 16:00 – 19:00 | Ken You Feel It?

Zat 19:00 – 22:00 | Let’s Dance!

Zon 07:00 – 10:00 | Seb in de Ochtend

Zon 10:00 – 16:00 | Simply The Best Weekend

Zon 16:00 – 19:00 | Ken You Feel It?

Zon 19:00 – 21:00 | Flirten met Fleur

 

Station Manager, Jo Nachtergaele: “Onze TOP 3000 in maart was zowel op muzikaal als op vlak van interactiviteit met de luisteraars zo’n topper dat we er vanaf nu de motor van ons weekend van maken. In Simply The Best Weekend putten we elke zaterdag en zondag uit de mooiste catalogus van songs en verhalen om jou de best mogelijke radio te bieden. Ervoor én erna kunnen we onze luisteraars verwennen met nieuwe radioformats van zowel vertrouwde als nieuwe radiomakers. We hebben er hard aan gewerkt en zijn ervan overtuigd dat je weekend met Nostalgie erbij nog net iets sprankelender zal worden…”

#HELDVANDEWEEK

Vanaf 17 april duikt er nog een nieuw gezicht op bij Nostalgie. Liz Corthals, bekend als Liz is More, zal elke maandag samen met Astrid, Larissa en de luisteraars op zoek gaan naar een held of heldin waar ze een gedicht voor schrijft.

Liz is More, Liz Corthals: “Vanaf maandag mag Liz is More iemand bijzonder in de poëtische bloemetjes zetten. Geen bericht maar een gedicht! Gaan de warmste woorden naar een artiest, een bekende sporter of onbekende mantelzorger? Je hoort het elke maandag, vanaf 7u45 bij Astrid in de Ochtend.

Niet voor publicatie:

  • Voor meer informatie, beeldmateriaal of interviews: contacteer Station Manager Jo Nachtergaele
  • De foto's uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.nostalgie.eu

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Play Nostalgie - Pressroom

Play Nostalgie en Nostalgie+ zijn radiomerken van de NV Vlaanderen één, met Mediahuis, Play Media en Nostalgie SA als aandeelhouders. Onze studio's en redacties zijn gevestigd in 2050 Antwerpen, Katwilgweg 2. Play Nostalgie is lid van de Beroepsvereniging Journalistiek. De commercialisering gebeurt door Var voor nationale radiocampagnes en een eigen sales team voor regionale reclame en creatieve partnerships. Meer over onze programmatie en projecten op https://playnostalgie.be/

Contact