Nostalgie en Maes trakteren met de eerste festival tournée

 

Wat is er leuker dan met je maten naar een festival gaan? Nostalgie en Maes richten deze week al de spotlights op het Beach Festival en trakteren met de eerste tournées van het festivalseizoen, elke dag in een andere provincie. Je hoort of leest er meer over bij Nostalgie en elke avond tussen 18u en 19u belt Bjorn met de festivalgangers in hun stamcafé.

Marie Van Hool, Brand Manager Maes: “Samen met Nostalgie gaan we voor een zomer waarin de kracht van vriendschappen én muziek mekaar vinden. Of dat nu op café is of op een festivalterrein… we nodigen iedereen uit om terug te verbinden, ook met die ene gemiste maat die je uit het oog verloor. Met goeie muziek. En natuurlijk een frisse pint.

Het Beach Festival gaat door op vrijdag 4 en zaterdag 5 augustus in Nieuwpoort. O.a. Mika, Texas, Levellers, Billy Ocean, Noordkaap, Arsenal, Suzan & Freek, Cleymans & Van Geel, Starsailor, Zara Larsson, Berre en Emmy d’Arc zorgen er voor de ideale zomerse soundtrack bij de festival tournées. Info en tickets op www.beachfestival.be.


Niet voor publicatie

  • Voor meer informatie over Nostalgie en het Beach Festival: contacteer Jo Nachtergaele, Station Manager
  • Voor meer informatie over partnerships: contacteer Manu De Coninck, Manager Creative Partnerships
  • De foto's uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.nostalgie.eu

Manu De Coninck

Manager Creative Partnerships

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Play Nostalgie - Pressroom

Play Nostalgie en Nostalgie+ zijn radiomerken van de NV Vlaanderen één, met Mediahuis, Play Media en Nostalgie SA als aandeelhouders. Onze studio's en redacties zijn gevestigd in 2050 Antwerpen, Katwilgweg 2. Play Nostalgie is lid van de Beroepsvereniging Journalistiek. De commercialisering gebeurt door Var voor nationale radiocampagnes en een eigen sales team voor regionale reclame en creatieve partnerships. Meer over onze programmatie en projecten op https://playnostalgie.be/

Contact