Blue Monday wordt wat minder Blue bij Play Nostalgie

Maandag 15/1 is het Blue Monday, de somberste dag van het Jaar. Bij Team Ochtend staan Bart & Friends in de starblokken om daar iets aan te doen. Bart De Raes: “Tijdens ons intussen bekende “Grote Play Nostalgie Kwart voor Negen Meezingmoment” krijgen we altijd veel reacties van luisteraars die ons laten weten hoe blij ze daarvan worden. Het is ook wetenschappelijk bewezen dat meezingen helpt tegen humeurigheid. Daar gaan we maandag mee aan de slag!” Naast een show vol meezing-momenten lanceert Team Ochtend maandag ook De Grote Play Nostalgie Meezinglijst op Spotify.

Ook bij “Leen & Michaël” wordt het één en al Positive Power. Niet enkel maandag maar de hele week. Niet toevallig, want Leen Demaré is ambassadrice van de ‘Kies Positief-actie' en van de zopas gelanceerde Klaagbarometer. Zij brengt samen met Michaël tijdens de Avondspits een week lang positieve, hartverwarmende verhalen. Typisch Play Nostalgie!


Niet voor publicatie

  • Voor meer informatie, beeldmateriaal of interviews: contacteer Station Manager Jo Nachtergaele
  • De foto's uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.playnostalgie.be

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Play Nostalgie - Pressroom

Play Nostalgie en Nostalgie+ zijn radiomerken van de NV Vlaanderen één, met Mediahuis, Play Media en Nostalgie SA als aandeelhouders. Onze studio's en redacties zijn gevestigd in 2050 Antwerpen, Katwilgweg 2. Play Nostalgie is lid van de Beroepsvereniging Journalistiek. De commercialisering gebeurt door Var voor nationale radiocampagnes en een eigen sales team voor regionale reclame en creatieve partnerships. Meer over onze programmatie en projecten op https://playnostalgie.be/

Contact