Play Nostalgie TOP 3000: de stembussen zijn geopend!

Vandaag weerklonk bij Team Ochtend het startschot voor een nieuwe editie van de Play Nostalgie TOP 3000. Nog tot en met 10 maart sporen we de luisteraars aan om de volgorde van de vorige TOP 3000 grondig door elkaar te halen. We vragen hen welke drie songs een hogere plek moeten krijgen… en of er nog songs ontbreken. Het resultaat, een unieke lijst met 3000 herkenbare steengoede songs voor jong en oud, hoor je bij Play Nostalgie tussen 11 en 29 maart. De finale vieren we samen met de luisteraars met een live radioprogramma én een After Show vanuit Zaal Eldorado in Humbeek bij Brussel. Meer info volgt nog op onze socials en website, nu is het alvast aan onze luisteraars om volop te stemmen!

De Play Nostalgie TOP 3000 is ook het ideale alibi voor een gezellige muzikale ‘toogpraat’ onder vrienden. Zo bekvechten Riadh Bahri en ‘onze’ Celine bijvoorbeeld over… Bohemian Rhapsody!


Niet voor publicatie

  • Voor meer informatie, beeldmateriaal of interviews: contacteer Station Manager Jo Nachtergaele
  • De foto's uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.playnostalgie.be

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Play Nostalgie - Pressroom

Play Nostalgie en Nostalgie+ zijn radiomerken van de NV Vlaanderen één, met Mediahuis, Play Media en Nostalgie SA als aandeelhouders. Onze studio's en redacties zijn gevestigd in 2050 Antwerpen, Katwilgweg 2. Play Nostalgie is lid van de Beroepsvereniging Journalistiek. De commercialisering gebeurt door Var voor nationale radiocampagnes en een eigen sales team voor regionale reclame en creatieve partnerships. Meer over onze programmatie en projecten op https://playnostalgie.be/

Neem contact op met