Play Nostalgie trakteert: Disneyland Win Week

Pure magie op je radio, vanaf maandag 6 november: Play Nostalgie trakteert de hele week lang met gezinsverblijven in Disneyland Parijs. Luisteraars zoeken doorheen de dag naar een verborgen Disneyland-figuur, die stap voor stap via (muzikale) tips prijsgegeven wordt. Bij het weerklinken van het ‘Magisch Disney Moment’, kunnen ze via de Play Nostalgie-app meedoen en kans maken op een verblijf voor vier in Disneyland Parijs. Handig hulpmiddel bij het raden: in de app verzamelen we de tips.

Ook via het Play Nostalgie Instagram-kanaal zijn er vanaf maandag elke dag tickets te winnen voor Disneyland Parijs. En de actie wordt feestelijk afgesloten op zaterdagochtend 11 november bij Liesa & Larissa Live.

Disneyland Parijs en Play Nostalgie sluiten perfect bij elkaar aan: magie, nostalgie en leeftijdsloze feelgood “ verduidelijkt Station Manager Jo Nachtergaele. “Bovendien klinkt een gezinsverblijf in Disneyland bij iedereen als muziek in de oren.” En over muziek gesproken: wie voluit wil genieten van de Disney-sfeer, kan terecht op ​ Play Nostalgie Disney, een digitaal extra kanaal met 24/7 de beste Disney-classics. Te beluisteren via de Play Nostalgie app en de online radioplayer.

Let It Go? Play Nostalgie!


Niet voor publicatie

  • Voor meer informatie, beeldmateriaal of interviews: contacteer Station Manager Jo Nachtergaele
  • De foto's uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.playnostalgie.be

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Play Nostalgie - Pressroom

Play Nostalgie en Nostalgie+ zijn radiomerken van de NV Vlaanderen één, met Mediahuis, Play Media en Nostalgie SA als aandeelhouders. Onze studio's en redacties zijn gevestigd in 2050 Antwerpen, Katwilgweg 2. Play Nostalgie is lid van de Beroepsvereniging Journalistiek. De commercialisering gebeurt door Var voor nationale radiocampagnes en een eigen sales team voor regionale reclame en creatieve partnerships. Meer over onze programmatie en projecten op https://playnostalgie.be/

Contact