Regionale verkoop TOPradio verhuist naar salesteam Nostalgie

Vanaf 1 mei zal het salesteam van Nostalgie, Nostalgie+ en NRJ op exclusieve basis ook regionale campagnes op TOPradio aanbieden.

TOPradio is een sterk radiomerk voor jongvolwassenen en weet als geen ander de millennials te bereiken en te bewegen.

Het bereik op doelgroep 18-34 jaar van TOPradio is perfect complementair voor het segionale salesteam van Nostalgie, met de “brede” moederzender NOSTALGIE ​ die sterk scoort op doelgroep 35 - 54 jaar en NOSTALGIE+ ​ die met het beste uit de 60s, 70s en 80s steeds meer 55-plussers weet te bekoren. Ook NRJ maakt deel uit van het regionale salesaanbod.

Sales Director Vincent Vinck: “Met TOPradio voegen we een heel bijzondere en goed scorende radiozender toe aan ons portfolio. De afgelopen 27 jaar heeft TOPradio in Vlaanderen een zeer trouw luisterpubliek en community opgebouwd. Wekelijks bereikt TOPradio 6,1% van de jongvolwassenen in Vlaanderen. We zijn dan ook blij en verheugd om de regionale reclamemarkt kennis te laten maken met de extra mogelijkheden die wij met TOPradio kunnen aanbieden.

Regionale adverteerders kunnen de komende weken de kracht van TOPradio ontdekken aan een uitzonderlijk tarief. Bij aankoop van 2 weken radiocampagne krijg je één gratis week campagne. Wil je ook profiteren van deze unieke condities? Aarzel dan niet en neem snel contact op met één van onze Accountmanagers via hier.

Wil je meer weten over TOPradio zelf en de programmering: https://topradio.be/.


Niet voor publicatie:

  • Voor meer informatie, beeldmateriaal of interviews: contacteer Sales Director Vincent Vinck
  • De foto's uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.nostalgie.eu

Vincent Vinck

Sales Director

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Play Nostalgie - Pressroom

Play Nostalgie en Nostalgie+ zijn radiomerken van de NV Vlaanderen één, met Mediahuis, Play Media en Nostalgie SA als aandeelhouders. Onze studio's en redacties zijn gevestigd in 2050 Antwerpen, Katwilgweg 2. Play Nostalgie is lid van de Beroepsvereniging Journalistiek. De commercialisering gebeurt door Var voor nationale radiocampagnes en een eigen sales team voor regionale reclame en creatieve partnerships. Meer over onze programmatie en projecten op https://playnostalgie.be/

Contact