Sfeervolle Candlelight Sessions bij Play Nostalgie

Weg met de herfst, hier met de Kerst! Vandaag hangen Leen & Michaël de laatste bollen aan de Kerstboom in onze Play Nostalgie-studio en krijgt onze playlist een sfeervolle lading Kerst-classics erbij. Wie zich met familie of vrienden wil onderdompelen in de kerstsfeer, heten we welkom in het Play Nostalgie Wintercafé in Roeselare.

Ook nieuw zijn de Candlelight Sessions waarmee Play Nostalgie uitpakt: een unieke combinatie van gospel en pop-classics, met special guests Jasper Steverlinck, Mentissa en Paul Michiels. Ook de locatie is uniek: de Augustijnenkerk van het Klein Seminarie in Roeselare. Tickets voor deze twee exclusieve Candlelight Sessions – op 23/12, om 16u30 en om 20u - zijn enkel te winnen in de photobooth van het Play Nostalgie Wintercafé of door te luisteren naar Leen & Michaël tussen 16u en 19u. Vanaf maandag 18/12 presenteren Leen & Michaël trouwens de avondspits live vanuit het Wintercafé in Roeselare. Spring zeker eens binnen!

The Most Wonderful Time of The Year? Play Nostalgie.


Niet voor publicatie

  • Voor meer informatie, beeldmateriaal of interviews: contacteer Station Manager Jo Nachtergaele
  • De foto's uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.playnostalgie.be

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Play Nostalgie - Pressroom

Play Nostalgie en Nostalgie+ zijn radiomerken van de NV Vlaanderen één, met Mediahuis, Play Media en Nostalgie SA als aandeelhouders. Onze studio's en redacties zijn gevestigd in 2050 Antwerpen, Katwilgweg 2. Play Nostalgie is lid van de Beroepsvereniging Journalistiek. De commercialisering gebeurt door Var voor nationale radiocampagnes en een eigen sales team voor regionale reclame en creatieve partnerships. Meer over onze programmatie en projecten op https://playnostalgie.be/

Contact