Stem voor de 80’s Top 1000 en vlieg richting de grootste 80’s party van Europa!

Jong en oud: We are all Children of the 80’s, toch?! Het decennium dat Madonna, Michael Jackson, Springsteen (en haardossen) groot maakte, omcirkelen we bij Play Nostalgie de volgende weken in flitsende fluo eightieskleuren!

Samen met de luisteraars maken we de strafste 80’s Top 1000. Stemmen kan vanaf nu tot en met 23/11, via de Play Nostalgie-app of de website.

Maar er is meer. Wie stemt, kan zich inschrijven voor de Children of the 80’s Quiz, die we vanaf 14/11 elke weekdag spelen bij Team Ochtend. Te winnen: héél wat duo-tickets voor de coolste 80’s party van Europa: de Children of the 80’s party. Overnachten én feesten in het vermaarde Hard Rock Hotel Tenerife, mét optredens van onder meer Just Kool van Kool & the Gang: een buitenkans!

Vanaf 24/11 gaan we van start met de 80's Top 1000, de ultieme 80's lijst!

Ook de Play Nostalgie DJ’s zijn allemaal Children of the 80’s. Herken jij ze?


Niet voor publicatie

  • Voor meer informatie, beeldmateriaal of interviews: contacteer Station Manager Jo Nachtergaele
  • De foto's uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.nostalgie.eu

 

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Play Nostalgie - Pressroom

Play Nostalgie en Nostalgie+ zijn radiomerken van de NV Vlaanderen één, met Mediahuis, Play Media en Nostalgie SA als aandeelhouders. Onze studio's en redacties zijn gevestigd in 2050 Antwerpen, Katwilgweg 2. Play Nostalgie is lid van de Beroepsvereniging Journalistiek. De commercialisering gebeurt door Var voor nationale radiocampagnes en een eigen sales team voor regionale reclame en creatieve partnerships. Meer over onze programmatie en projecten op https://playnostalgie.be/

Neem contact op met