The Feelgood Summer bij Nostalgie

Draait de ventilator bij jou ook al overuren? Zit je nog in examenmodus of bengelen je slippers al in een zwembadje? Can’t Stop The Summer Feeling! Bij Nostalgie blikken we graag vooruit naar juli en augustus, want samen met onze luisteraars, DJ's en heel wat topartiesten maken we er een geweldige Feelgood Summer van!

Vanaf zaterdag 1 juli start The Feelgood Summer bij Nostalgie. Sebastian De Crop (weekdagen) en Nathalie Delporte (weekends) maken je wakker met een zomerse ochtendspits. Vanaf 1 juli hoor je ook elke dag Simply The Best in een zomers jasje: Simply The Best Summer. Aansluitend houden Marcia Bwarody, Ken Siereveld, Johan Henneman, Larissa Roose, Tony Talboom en Leen Demaré de vinger aan de bruingebrande pols en vertellen je hoe de zomer zich op gang trekt.

BEACH RADIO

Van vrijdag 14 juli tot en met donderdag 3 augustus staan we met onze Beach Radio op het Hendrikaplein in Nieuwpoort. Met zicht op zee maken we daar 7 dagen op 7 tussen 10u en 19u live radio. Verwacht je aan zomerse programma's waarin we iedereen verwelkomen, en dat mag je ook letterlijk nemen! Kom zeker langs in onze Nostalgie Beach Radio studio voor een warme ontvangst door onze DJ’s, win zomerse prijzen, maak leuke meeneemfoto's in een zomerse setting en doe mee met onze "If you can move, you can Groove"-sessies telkens op zaterdag om 16u en op maandag om 9u30.

Op vrijdag 14 juli om 16u presenteren Leen Demaré en Michaël Joossens de Beach Radio opening waarin je alles te weten komt over onze zomerprogramma’s. Je kan dan meteen ook genieten van onze eerste After Beach Apero, een supergezellig moment om de vakantiedag af te sluiten met muziek, foodtrucks en lekkere drankjes. Op zaterdag 22 en 29 juli zijn er ook de After Beach Apero’s tussen 17u en 19u. 

FESTIVAL FEVER

Earcatcher in onze Beach Radio programmatie is Festival Fever, elke zaterdag en zondag tussen 16u en 19u. Fleur Brusselmans en Elias Smekens brengen je helemaal in de mood voor de festivals met de beste festivalnummers, live muziek en tips. En we gaan ook op zoek naar jong talent, naar een nu nog onbekende stem, die op zaterdag 5 augustus samen met de Nostalgie All Stars onze tweede festivaldag mag openen.

Heb jij muzikaal talent en droom je ervan om ooit op een groot festivalpodium te schitteren? Smeer je stembanden in en schrijf je in voor de Festival Fever audities op nostalgie.be of onze app. 

MADE IN BELGIUM

Op 21 juli verwelkomen we in Nieuwpoort onze collega’s van Nostalgie Belgique. Leen Demaré en Jean-Marie De Bol hebben het over Franstalige en Nederlandstalige artiesten die het verdienen om ook aan de andere kant van de taalgrens gehoord te worden. Tussen 10u en 19u draaien we trouwens enkel Belgische muziek, met een schitterende Belpop 100: dé ideale soundtrack voor onze Nationale feestdag.

BEACH FESTIVAL

Hét hoogtepunt van The Feelgood Summer bij Nostalgie wordt ongetwijfeld weer het Beach Festival. Waar we samen met duizenden muziekliefhebbers, in het Maritiem Park of thuis aan de radio, gaan meezingen en genieten van o.a. Texas, MIKA, Rumours of Fleetwood Mac, Zara Larsson, Suzan & Freek, Levellers, Billy Ocean, Noordkaap, Starsailor, Berre, … Tickets en info op www.beachfestival.be

BEACH FESTIVAL RADIO

Op 4 en 5 augustus brengen we van 10u tot middernacht Beach Festival Radio van op het festivalterrein. Met uiteraard heel wat live fragmenten, interviews, vliegende reporters… Alsof je er zelf zou bij zou zijn (en dat hebben we uiteraard het liefst). Festvalhost Steven Van Herreweghe en onze Nostalgie DJ’s brengen de festivalsfeer tot bij je thuis of waar je ook bent.

SUMMER FEELING TOP 1000

Na het Beach Festival keren we terug naar onze vertrouwde studio, maar ook daar blijft het zomeren. Vanaf 21 augustus wuiven we de Feelgood Summer 2023 uit met een speelse Summer Feeling Top 1000, boordevol sproeten en knipogen.

Laat die Feelgood Summer maar komen!


Niet voor publicatie

  • Voor meer informatie, beeldmateriaal of interviews: contacteer Station Manager Jo Nachtergaele
  • De foto's uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.nostalgie.eu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Play Nostalgie - Pressroom

Play Nostalgie en Nostalgie+ zijn radiomerken van de NV Vlaanderen één, met Mediahuis, Play Media en Nostalgie SA als aandeelhouders. Onze studio's en redacties zijn gevestigd in 2050 Antwerpen, Katwilgweg 2. Play Nostalgie is lid van de Beroepsvereniging Journalistiek. De commercialisering gebeurt door Var voor nationale radiocampagnes en een eigen sales team voor regionale reclame en creatieve partnerships. Meer over onze programmatie en projecten op https://playnostalgie.be/

Contact