Veilig elektrisch fietsen met Team Ochtend

Elektrisch fietsen is here to stay - dus laten we dat met zijn allen zo veilig mogelijk doen. Bij Play Nostalgie fietst Team Ochtend deze week elke dag veilig door een stad in Vlaanderen. Aan de luisteraars om aan de hand van tips doorheen de ochtendshow te raden welke stad dat is. ​ Wie 'meefietst' maakt kans op een coole ​ 'Fluo Fietsfrak' of vrijdag zelfs een prachtige elektrische fiets ter waarde van 3000€. Op Nieuwsblad.be kan iedereen meedoen aan een quiz met tips rond veilig elektrisch fietsen.

'Veilig Elektrisch Fietsen' is een initiatief van de Vlaamse Overheid en Play Nostalgie i.s.m. Het Nieuwsblad en Veloci.


Niet voor publicatie

  • Voor meer informatie, beeldmateriaal of interviews: contacteer Station Manager Jo Nachtergaele
  • De foto's uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.playnostalgie.be

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Play Nostalgie - Pressroom

Play Nostalgie en Nostalgie+ zijn radiomerken van de NV Vlaanderen één, met Mediahuis, Play Media en Nostalgie SA als aandeelhouders. Onze studio's en redacties zijn gevestigd in 2050 Antwerpen, Katwilgweg 2. Play Nostalgie is lid van de Beroepsvereniging Journalistiek. De commercialisering gebeurt door Var voor nationale radiocampagnes en een eigen sales team voor regionale reclame en creatieve partnerships. Meer over onze programmatie en projecten op https://playnostalgie.be/

Contact