WE ❤️ HOLIDAYS: Nostalgie en Sunweb sturen luisteraars op last minute vakantie

Vanaf maandag 5 juni sturen Nostalgie en Sunweb in elke ochtendshow twee luisteraars op last minute vakantie naar Spanje, Griekenland, Turkije, Tunesië of Egypte. WE ❤️ HOLIDAYS! De to do list is simpel: inschrijven, koffers klaarzetten, luisteren, duimen dat het Nostalgie/Sunweb busje voor jouw deur stopt en voor je het weet zit je op een zonovergoten strand.

Last minute beslissingen zijn niet voor iedereen evident maar ze brengen vaak de leukste opportuniteiten! Dat is één van de insteken die je deze week in de verhalen van luisteraars zal horen. En liefde voor vakantie natuurlijk. Liefde voor zon, zee, lekker eten en dolce far niente. Nostalgie en Sunweb vonden elkaar in die liefde voor vakanties en bedachten samen de WE ❤️ HOLIDAYS actie.

Yf Brodala, Media Strategist Sunweb: “Zo fijn dat we samen met Nostalgie het pad voor last minute vakanties kunnen effenen. Radio is snel en inhoudelijk supergeschikt om de liefde voor vakantie op onze zonnige bestemmingen bij de Vlaamse luisteraars nog wat aan te wakkeren.. ook als het een last minute beslissing is.

Wie met Sunweb en Nostalgie op vakantie wil kan zich vanaf nu t.e.m. 8 juni inschrijven via nostalgie.be en de app. Elke ochtend vanaf 5 juni wordt er gescreend en vertrekt het WE ❤️ HOLIDAYS busje naar een andere plek in Vlaanderen of Brussel. Stopt Ken Siereveld met zijn busje voor jouw deur en kan je jouw liefde voor vakanties goed verwoorden bij Astrid in de Ochtend? Dan mag je meteen live op de radio je baas of buren bellen dat je er even niet zal zijn: WE ❤️ HOLIDAYS!

Manu De Coninck, Manager Creative Partnerships Nostalgie: "Met WE ❤️ HOLIDAYS wakkeren we de liefde voor vakantie en de liefde om last minute op vakantie te vertrekken aan. Het is top dat we samen met Sunweb de winnende Nostalgie-luisteraars op vakantie kunnen sturen en in onze zonnige content alle luisteraars kunnen laten dromen van prachtige Sunweb bestemmingen. De Vlaming houdt van vakantie en dat levert vast en zeker enkele zeer mooie radiomomenten op."

Niet voor publicatie

  • Voor meer informatie, beeldmateriaal of interviews: contacteer Station Manager Jo Nachtergaele
  • De foto's uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.nostalgie.eu

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Play Nostalgie - Pressroom

Play Nostalgie en Nostalgie+ zijn radiomerken van de NV Vlaanderen één, met Mediahuis, Play Media en Nostalgie SA als aandeelhouders. Onze studio's en redacties zijn gevestigd in 2050 Antwerpen, Katwilgweg 2. Play Nostalgie is lid van de Beroepsvereniging Journalistiek. De commercialisering gebeurt door Var voor nationale radiocampagnes en een eigen sales team voor regionale reclame en creatieve partnerships. Meer over onze programmatie en projecten op https://playnostalgie.be/

Contact