Wie wint Festival Fever en staat volgende week op het Beach Festival?

Spannend weekend voor onze vier finalisten van Festival Fever! Zondag geven zij vanaf 16 uur aan de Nostalgie Beach Radio het beste van zichzelf. Ze treden er live op bij Fleur Brusselmans en Elias Smekens. Rond 19u weten we wie op 5 augustus samen met de Nostalgie All Stars het Beach Festival mag openen.

Deze kandidaten werden door onze luisteraar naar de finale gestemd:

  • Lynn Mullier (32) uit Anderlecht
  • Shaday Van der Vennet (19) uit Brugge
  • Antoine Hertoghe (47) uit Wilrijk
  • Barbara Verbergt (29) uit Antwerpen

Wie de audities van onze finalisten nog eens wil horen of herbekijken kan dat hier. Zondag geven de vier finalisten nog een laatste keer het beste van zichzelf om de luisteraar te overtuigen. Je kan thuis volgen via je radio of live komen kijken aan onze Beach Radio vanaf 16u. Nadat we iedereen hebben gehoord gaan de stembussen open.

Jurylid Patsy van de Nostalgie All Stars: “Het was de vorige weekends bij Festival Fever al bijzonder spannend en ik ben echt benieuwd hoe de live optredens zondag de fans en luisteraars nog zullen beïnvloeden. Wie het ook moge worden.. wij kijken er met de Nostalgie All Stars al ontzettend ​ naar uit om met onze nieuwe collega de pannen van het dak te spelen op het Beach Festival op zaterdag 5 augustus!"

Zaterdag is iedereen ook welkom op de laatste After Beach Apero: vanaf 17u aan de Nostalgie studio op de Zeedijk in Nieuwpoort. Daarna is het uitkijken naar het Beach Festival zelf natuurlijk. Alle info en tickets via www.beachfestival.be

Steven Van Herreweghe praat het programma aan elkaar en vanuit de studio op het festivalterrein maken onze Nostalgie DJ’s twee dagen Beach Festival Radio. Op het festival kan je tussen de optredens door jouw dancing shoes aantrekken voor de 'Let's Dance' stage met Tony Talboom.


Niet voor publicatie

  • Voor meer informatie, beeldmateriaal of interviews: contacteer Station Manager Jo Nachtergaele
  • De foto's uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.nostalgie.eu

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Play Nostalgie - Pressroom

Play Nostalgie en Nostalgie+ zijn radiomerken van de NV Vlaanderen één, met Mediahuis, Play Media en Nostalgie SA als aandeelhouders. Onze studio's en redacties zijn gevestigd in 2050 Antwerpen, Katwilgweg 2. Play Nostalgie is lid van de Beroepsvereniging Journalistiek. De commercialisering gebeurt door Var voor nationale radiocampagnes en een eigen sales team voor regionale reclame en creatieve partnerships. Meer over onze programmatie en projecten op https://playnostalgie.be/

Neem contact op met